Afvallen

Wil je graag afvallen?

Misschien is het afslankprogramma waar ik mee werk dan iets voor jou. Ik werk met Power Slim, dit is simpel en werkt erg goed!

Snel afvallen

Snel gewicht verliezen met 6 eetmomenten per dag.

Gratis advies

Iedere week een gratis weeg-moment met ondersteuning.

Lekkere producten

Keuze uit ruim 120 verschillende producten, dus er zit ook altijd iets voor jou bij!

Makkelijk!

Lekkere producten aangevuld met groenten, vlees en vis.

Hoe werkt het?

Met het Power Slim programma kun je snel afvallen op een verantwoorde manier. Je gaat niet minder eten, maar anders eten.

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs chips.

 

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten veel eiwitten die je lichaam nodig heeft om je spiermassa te behouden, maar zeer weinig koolhydraten. Dit betekent dat het lichaam in plaats van de koolhydraten de vetreserves moet gaan verbranden, en hierdoor ga je afvallen.

 

Voordelen

  • Snel Afvallen
  • Lekkere producten
  • Gratis advies
  • Wetenschappelijk onderbouwd
  • Behoud van spiermassa
  • Makkelijk vol te houden

Deze Fase bestaat uit 2 delen:

Fase 1A – Dit is de actieve fase: In deze fase zal je snel afslanken. Doordat koolhydraten uit het menu geweerd worden, komt het lichaam in ketose (fase van vetverbranding).

Op het moment dat je 40% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt, ga je door naar fase 1B.

Fase 1B – Je gaat over naar de tweede fase als je 80% van het gewenste gewichtsverlies bereikt hebt.

Deze fase bestaat uit 3 delen:

In deze fase bereik je je streefgewicht. In beperkte mate worden meer normale voedingsmiddelen zoals brood en fruit teruggebracht in het voedingspatroon.

FASE  2A

Deze fase houdt je vol totdat je 1 kg boven je streefgewicht zit, dan ga je door naar fase 2B.

FASE  2B en 2C

Voor fase 2B en 2C houdt je minimaal 2 weken per fase aan. Dit afhankelijk van de tijd die je nodig hebt gehad om je streefgewicht te bereiken.

FASE 3

De stabilisatiefase is de belangrijkste fase, want hierin leer je je gewicht behouden. De fase duurt minimaal een jaar, je blijft onder controle.

Een langere stabilisatiefase met terugvalpreventie biedt meer garantie om het bereikte gewichtsverlies daadwerkelijk te kunnen handhaven.

GEWICHTSBEHOUD

Je bent nu klaar met het programma. Mits je je eet-en leefpatroon blijvend hebt aangepast is dit de fase van gewichtsbehoud.

Voorkomen is beter dan genezen. Corrigeer als je een keer teveel gegeten hebt door de maaltijd of dag erna minder te eten. Eventueel kun je de Power Slim producten als tussendoortje blijven gebruiken.

Wil jij een vrijblijvend intake gesprek? Kies dan voor PowerSlim intake-gesprek in de afspraak-planner.

Producten

Power Slim heeft ruim 120 verschillende producten. Er zit dus altijd wel iets lekkers tussen. De producten bevatten zeer weinig koolhydraten, maar zitten juist hoog in het eiwit gehalte. Door deze combinatie is het mogelijk snel en op een verantwoorde manier gewicht te verliezen.

Er is voor iedere maaltijd een passende vervanger, zo kun je dus op je eigen manier gewoon met de rest meedoen.

Kosten

Power Slim kost ongeveer € 2,50 per maaltijd. De prijs verschilt per product. Afhankelijk van je persoonlijke programma, gebruik je 4 tot 6 producten per dag.

 

Het starterspakket van Power Slim kost € 159,-. In dit pakket zitten 54 maaltijden, dit is voldoende voor 9 tot 12 dagen. Ook de shaker die je nodig hebt, zit in het pakket en voldoende vitamines en mineralen-supplementen voor een maand.