Massage

Klassieke massage 30 min. – € 25,00

 

Een deelmassage voor het lichaam. Een ontspannende massage, met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en ze soepel te maken en te houden. Een ideale massage bij stijve spieren, rug-, nek- of schouderklachten en ideaal voor iedereen die zich regelmatig gespannen voelt en/of veel lichamelijke inspanning moet leveren. De massage wordt altijd aangepast aan de wensen en/of klachten van de cliënt.

Klassieke massage 55 min. – € 45,00

 

Een gehele massage voor het lichaam. Een ontspannende massage, met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en ze soepel te maken en te houden. Een ideale massage bij stijve spieren, rug-, nek- of schouder of andere klachten en ideaal voor iedereen die zich regelmatig gespannen voelt en/of veel lichamelijke inspanning moet leveren. De massage wordt altijd aangepast aan de wensen en/of klachten van de cliënt.

Zwangerschapsmassage 45 min. – € 40,00

 

De zwangerschapsmassage wordt gegeven op een prenatale* massagetafel. Een zwangerschapsmassage vergroot het lichamelijk bewustzijn en kan bijdragen aan ontspanning als voorbereiding op de bevalling. Bij de massage wordt het zenuwstelsel gekalmeerd door de algehele ontspanning. Hierdoor komen hersenstoffen (endorfine) vrij, die je gevoel van welzijn verhogen. Deze stoffen zorgen er tevens voor dat je baby zich prettig voelt. Tijdens de massage kan het dan ook voorkomen dat je baby erg rustig wordt. De bloeddoorstroming wordt gestimuleerd, waardoor de placenta beter doorbloed is en de afvoer van afvalstoffen bevorderd wordt.

* Een massagetafel met uitsparingen voor de buik en borsten. Op deze manier kan mama gewoon op haar buik liggen en ontspannen. Indien gewenst,  kan de massage ook zittend of liggend op de zij worden uitgevoerd.

Rugpeeling en rugmassage 40 min. – € 30,00

 

De rug wordt volledig gereinigd en gescrubd. Daarna volgt een deelmassage voor het lichaam. Een ontspannende massage, met als doel de doorbloeding van de spieren te verbeteren en ze soepel te maken en te houden. De massage wordt altijd aangepast aan de wensen en/of klachten van de cliënt.

Tijd voor een moment van ontspanning?